Hem » Über uns

Über uns

Om Scandica of Sweden
Scandica of Sweden verksamhet handlar om båtförsäljning med hög kvalitet till bra priser. Vi har ett brett sortiment med allt från roddbåtar till familjebåtar

Tack!
Vi har hittills haft en mycket bra försäljning i hela landet, från Malmö i söder till Kiruna i norr och vill passa på att tacka alla våra hjälpsamma kunder, som har gett så fina rekommendationer. Stort tack!

Hög kvalité men mycket lägre marginaler
Våra båtar är omsorgsfullt handupplagda och tillverkade av de bästa material dagens marknad har att erbjuda, den stora prisskillnaden ligger i att vi tar hem direkt från tillverkaren och dessutom har mycket lägre marginaler.

Garantier
Alla våra produkter omfattas av konsument och fabriksgarantier och är dessutom grundligt undersökta av vårt service- och båtvårdsteam. Därför är det också tryggt att köpa båt av oss.

Leverans
Båten hämtas i Ullared, men vi kan även erbjuda hemleverans med Schenker alternativt att vi, i man av tid, kör med vanlig båttrailer och kan då även hjälpa till med sjösättning. Vi levererar inom hela Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi har även erfarenhet av längre leveranser, som exempelvis till Grönland.

Ni kan beställa på sidan eller ringa
Ni kan göra Er beställning direkt på sidan och vi kommer att behandla Ert ärende så fort vi kan. Det går även ringa oss och beställa eller om Ni har frågor.

Handläggning
Efter att du gjort en beställning expedierar vi den och skickar över en orderbekräftelse med information, det kan ta ett par dagar beroende på hur hög belastningen är. Försök gärna vara ute i god tid med Er beställning, får att slippa onödig väntetid när solen väl är framme.

Era synpunkter
Vi strävar hela tiden efter att vara så bra och tillmötesgående som möjligt gentemot våra kunder och vi vill att Ni ska vara nöjda med våra produkter, därför önskar vi få Era åsikter, så att vi kan utveckla både våra produkter, vår hemsida och oss själva efter Era önskemål.

Vårt motto
En nöjd kund är vår vän.

Ska du köpa båt? Kontakta oss, det lönar sig!

Med vänliga hälsningar,

DCIM100GOPROG1080874.

Christer på Scandica, har fiskat sedan barnsben. Redan vid 12 års ålder hade han bemästrat flugfiskets konst. Det gick inte en dag i den tidiga ungdomen, utan fiske. Detta följdes av en utbildning på Sportfiskeakademin i Forshaga och senare även ett arbete som fiskeguide i Spanien i Rio Ebro, där riktigt stora malar var en vardag.

Denna historia är det som lagt grunden till hans gedigna båtintresset och hjälper till att utveckla nya båtmodeller.

signature

Christer T-Juneborg
VD Scandica of Sweden

DSC_0648