Hem » Bewertungen

Bewertungen

Joel Abrahamsson ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

Jag har kört min Scandica 370ALU i drygt ett år och skulle vilja sammanfatta den som en riktigt stor båt i liten förpackning. Jag gillar att fiska outforskade vatten dit andra inte tar sig så jag var ute efter en båt jag klarade att sjösätta överallt.

Scandican är byggd som en pansarvagn. Allt är brutalt stabilt. Allt från alla svetsarna till skrovet i 3mm känns som det är byggt för en sak, att användas! Det känns som att båten tål nästan vad som helst.
Jag har kört den med en tjugohästars i baken och med en motor i den storleken går det riktigt fort och det är roligt att köra den. Vi har spinnfiskat två personer utan problem och åkt betydligt fler. Det är en grym liten smygarbåt då man ska in i de grunda vårvikarna och fiska förleksgädda. Vid flera tillfällen har jag haft en kompis som stått i aktern och gäddflugfiskat medan jag kört spinn i fören.

Jag fiskar oftast ensam men är man två går den lätt att dra av vid sidan av en sjö och släpa ner till vattnet och komma åt de där orörda platserna.

Med en frontmonterad motor funkar trolling perfekt även om den lite korta vattenlinjen på en sådan kort båt kan göra den känslig för hårda sidovindar då man trollar i låga hastigheter eller flötestrollar.

Scandica 370ALU är en grym kompromiss mellan en stor och en liten båt. Den känns större än den är och du kan ta dig till platserna andra inte når.

Joel Abrahamsson

Andreas Klintenstedt ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

Andreas Klintenstedt har recenserat Scandica of Sweden5 stjärnor

Köpte min första scandica 2005. Och det var en styrpulpet 550. Sålde den hösten 2015 och fick exakt samma som jag gav för motor,trailer,båt 10 år innan. Nu ska jag köpa en till ny. Valet känns mkt mycket enkelt, klart det blir en scandica!

Daniel Rydström ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

Daniel Rydström har recenserat Scandica of Sweden5 stjärnor

Fick i början av Juli 2015 levererat min Scandica 450 Alu med Honda BF50. Kan helt ärligt inte bli mera nöjd än vad jag är. Båten är stabil och klarar utan bekymmer mig (100kg) ståendes på relingen utan att vara rank.Trots att den är i aluminium upplever jag inte att den är „plonkig“ på vattnet utan tvärtom väldigt tyst och går mjukt. Den har fått åka ut 8 distans på havet, agerat isbrytare, varit ute i 15 sekundmeter. Aldrig har jag känt mig osäker i båten. Då jag mestadels bedriver vertikalfiske är det viktigt att båten inte är vindkänslig och att den spårar bra. Dessa kriterierna klarar den galant. Den är väldigt lättmanövrerat och vänder på en femöring. Som sagt supernöjd med allt.

Raval Volinsky ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

Raval Volinsky har recenserat Scandica of Sweden5 stjärnor

The Best BOAT in the World!!! My Favorit

Mathias Bergendahl ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

Mathias Bergendahl

Grymma båtar! Precis fått hem min och testkört 1 gång! Toknöjd!

Robert Robbo Jonson ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

Robert Jonsson har recenserat Scandica of Sweden5 stjärna

image1

Har kört och filmat i 420 vertical pro i över ett år med bara bra upplevelser. Stuvutrymmen, kastdäck, nedfällda spöhållare m.m gör detta till en grym fiskemaskin! Kram Robbo

Jan Bernadotte ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

case4

 

Prins Jan Bernadotte i sin Scandica 440 med 50 hk. Tack för korten.

Emil Ronström ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

case2

„Den är underbar! Bättre än andra båtar!“

Emil Ronström
Scandica 550 med 90 hk

Tony Schultz ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

case3

„Mvh otroligt nöjd båtägare, båten går som ett spjut.“

Tony Schultz
Scandica 550 med 90 hk

Patric Åberg ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

case1

„Jag skulle precis åka ut med min Scandica 550, men som alltid har någon av barnen redan tagit den. Den är grym som både wakeboard och ringbåt. Tanken var att kunna fiska lite med den, men den har varit upptagen av barnen den månad jag har haft båten.“

Patric Åberg
Scandica 550 med 90 hk

Andreas ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

case9

„Hej Christer, vill bara tala om, att vi är riktigt nöjda med båten, använder den bla. till trolling och är förvånad över hur stor och sjötålig den är och ändå smidig och lätthanterlig. Perfekt att dra ring och wakebord med, ca 30 knop med 3 vuxna i och vad lite bensin den går åt, trodde knappt det var sant när jag kikade i tanken. Tack.“

Andreas
Scandica 440 med 40 hk

Jesper Björnsson ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

case6

„Mycket nöjd med min Scandica 550. Den planar väldigt fint, är lätt att manövrera och känns säker även med flera i båten. Kan varmt rekommendera båten.“

Jesper Björnsson
Scandica 550 med 50 hk

Johan i Boden ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

case7

„Båten går mycket högt och lätt. Planar väldigt bra från ca 15 knop. Väldigt lättdriven.“

Johan i Boden
Scandica 485 med 50 hk

Lars ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

case8

Jag vill jag bara säga att jag är väldigt nöjd med båten som jag har kört en säsong nu.

Lars

Scandica 570 med 90 hk

Göteborgarn ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

Mycket finare båtar än jag trott med tanke på pris

Har både kollat och provkört Scandicas båtar. Topp finish och kanonbra sjögång. Jag har haft många båtar i mina dagar och kan varmt rekommendera dessa mycket fina båtar.

Okänd ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

Båttrailerköp, mycket nöjd

Köpt en båttrailer av Christer. Mycket nöjd med både bemötande, servicenivå och pris. Behövde vagnen tidigare än utlovad leverans och det ordnade han.

Gustav Samuelsson ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

Gustav Samuelsson har recenserat Scandica of Sweden5 stjärnor

Fantastiska båtar. Tack Crister för en snabb och smidig affär.

Marcel Spremberg ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

Marcel Spremberg har recenserat Scandica of Sweden5 stjärnor

Sjukt nöjd med min vertikal pro…

Fredrik Andersson ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

Fredrik Andersson har recenserat Scandica of Sweden5 stjärnor

Sjukt fina båtar!
Jag e så nöjd med min scandica 550 pilot house.
Grymt stabil o sjösäker!
Tack Christer för grym service.

Fredrik Renz ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

Fredrik Renz har recenserat Scandica of Sweden5 stjärnor

Sjukt nöjd med min Scandica 450 ALU! Tack för smidig affär!

Marcus Lundström ✮ ✮ ✮ ✮ ✮

Marcus Lundström har recenserat Scandica of Sweden5 stjärnor

Sjukt nöjd med båten och säljare.

Markus Hartman ✮ ✮ ✮ ✮ ☆

Markus Hartman har recenserat Scandica of Sweden4 stjärnor

Köpte en Scandica 485 i våras. Haft många härliga timmar cruisande i den med familjen. Dessutom en underbar lagom pulpet som går som en större båt i vattnet.